![]() |
||||
{Słonko} :: 06.12.2004 :: 19:23 A teraz życzonka dla mojej wspaniałej kumpeli ze szkolnej ławy, która dzisiaj skończyła 16 latek i która jest jedną z 3 osób, które wiedzą o mnie naprawdę dużo:). Klaudynko to dla Ciebie:-spokojnego snu i radosnego przebudzenia -abyś mógła sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnąłaś, a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć -tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim mógła przetrwać złe chwile -wiosny-tego zachwytu, który ciągle przerasta Twe oczekiwania -abyś zawsze była komus potrzebna -tej radości, gdy dostrzegasz ukochaną osobe na końcu peronu -ostrości spojrzenia, triumfu zrozumienia i pasji tworzenia -abyś znalazła szczęście, którego szukasz... Komentuj(0) {Słonko} :: 06.12.2004 :: 19:25 Mówią że „…z rodzicami można wygrać jedynie cierpliwością…”, ale nie z moimi, a szczególnie nie z moją mamą. A myślałam że już jest wszystko OK., no i chyba tak jest, prawie tak jest, bo moja mama zawsze znajdzie jakiś powód żeby mi coś wypomnieć, krzyknąć itp. A ja tak bardzo chciałabym żeby było wszystko dobrze… |
Hejka.Teraz coś o mnie: mam na imię...Słonko:).Chodzę do klasy I LO(profil mat-inf-geo).Lubię grać w kosza, piłkę ręczną i siatkówkę,oraz oglądać mecze piłki nożnej:)Tyle o moich zainteresowaniach...A mój charakter-nie wiem, myślę że jestem całkiem znośna:)Nienawidzę nieszczerości i ludzi zbyt pewnych siebie...i chyba tyle wystarczy.Pozdrawiam wszystkich.
|
|||
Talk.pl :: Omnia Vincit Amor-Miłość Wszystko Zwycięża |