slonko - komentarze |
Mówią że „…z rodzicami można wygrać jedynie cierpliwością…”, ale nie z moimi, a szczególnie nie z moją mamą. A myślałam że już jest wszystko OK., no i chyba tak jest, prawie tak jest, bo moja mama zawsze znajdzie jakiś powód żeby mi coś wypomnieć, krzyknąć itp. A ja tak bardzo chciałabym żeby było wszystko dobrze… |
|
Tak napisali inni: |
04.01.2005 :: 12:34 :: host-62-141-252-245.gorzow.mm.pl Witaj Slonko!! Upady aniol, syn marnotrawny powrocil.. i tym razem juz nie znikne. Smutno u Ciebie. Nie powiem nie martw sie bo to nic nie da ale ja wierze ze bedzie dobrze i ty tez uwierzysz. Zaslugujesz na to zeby bylo dobrze, nawet lepiej niz dobrze... niezwykle :) pozdrawiam serdecznie! |
14.12.2004 :: 17:32 :: host-81-190-45-83.lodz.mm.pl Po pierwsze dzięki za komentarz! Rodzicami się nie przejmój, wszyscy dorośli mają skrzywione pojęcie świata, szczególnie naszego świata... A miłość, myślę, że nie byłaby wcale taka wspaniała, gdyby nie właśnie cierpienie! Cóż fajnego w miłości do której nie można wzdychać, uganiać się za nią i płakać przez nią??? Pozdrowienia... |
12.12.2004 :: 20:46 :: alfa.pukam.pl fajna strona mozesz tez czasem zajrzć do mnie pozdrwaiam:) www.kukus.talk.pl |
06.12.2004 :: 20:01 :: host125.net.pulawy.pl areti z rodzicami to tak jest:P walczysz, w koncu nie masz sily i rezygnujesz, a oni maja doCIebie pretensje, ze juz sie poddalas. Coz... trzeba sie starac narzucic im spokoj kiedy zaczynaja krzyczec, choc nie zawsze sytuacja na to pozwala:/ ach te moje dobre rady... nie na ten swiat:P Badz cierpliwa i nie przejmuj sie kazdym slowem powiedzianym w zlosci, nawet jesli to osoba Ci najblizsza.Milosc... jak to jest, ze tyle osob na nia czeka, a jednak pokazuje sie swiatu same zakochane pary, jakby samotnosc byla zjawiskiem niemalze marginalnym... Zapuka, kiedy juz przestaniesz czekac ona sie pojawi:] ja w to wierze:] |
Talk.pl :: Wróć |