slonko - komentarze |
Jak dobrze mieć kogoś, kto Cię pocieszy, pomoże i ... rozśmieszy, chciałabym mieć kogoś takiego, dla kogo będę najważniejsza, kto oprócz wyżej wymienionych rzeczy będzie mnie kochał, tylko że ja jak na razie nikogo takiego nie mam:(...zostaje mi tylko moja zajebista klasa...tylko, albo aż:).Moja klasa jest poprostu extra. Nie sądziłam, że przez 3 miesiące zdąże się tak przywiązać do tych wszystkich wyjechanych ludzi:)dobrze, że chociaż oni są ze mną. Może, a raczej napewno robią to nieświadomie, ale jak idę do budy to nic mi się nie chce, wiadomo lekcje sprawdziany, rodzice, M*****...poprostu wszystko, ale jak przekroczę próg szkoły i zobaczę te wszystkie twarze, gotowe na wszystko:)to od razu robi mi się lepiej, zapominam o kłopotach i myślę, że większość z nich ma tak samo:) |
|
Tak napisali inni: |
06.12.2004 :: 16:27 :: bmn242.neoplus.adsl.tpnet.pl Siema. Fajowy bloguś!!! Wpadnij tez do mnie i zostaw po sobie komcia >>> www.mycha.talk.pl Pozróffka ![]() |
01.12.2004 :: 08:39 :: xt10.internetdsl.tpnet.pl smutno mi że tak nienajlepiej Ci się układa... a najgorsza jest ta niepewność chyba samego siebie... coś o tym wiem... |
30.11.2004 :: 19:48 :: adc143.neoplus.adsl.tpnet.pl Dzięki, że czytasz mojego bloga i komentujesz. I dziekuję też za radę - być może to jest rozwiązanie. Na razie jestem chora, może do niej zadzwonię, ale nic nie jest pewne. Dzięki stokrotne :* |
30.11.2004 :: 17:23 :: host125.net.pulawy.pl areti mozesz zwalic(ze tak nieladnie napisze;)) na niego troche tego ciezaru. Pozdrawiam! |
30.11.2004 :: 17:22 :: host125.net.pulawy.pl areti CZlowiek od zawsze chce isc na latwizne, ale nie zawsze ta prosta sciezka znajduje sie w zasiegu wzroku. Niesmialosc... to co teraz napisze nie jest nowoscia i z pewnoscia nie jest proste do wykonania, ale... warto przejac inicjatywe. co masz takiego do stracenia? Jesli czujesz, ze nie jestes dla niego obojetna to chyba mozesz jedynie zyskac, a pozniej |
30.11.2004 :: 00:00 :: host-62-141-237-238.gorzow.mm.pl czochrun dzieki ze czytasz co pisze i dziekuje ze rozumiesz milo wiedziec ze jest gdzies osoba ktorej nie znam a mimo to ciesze sie ze jest pozdrawiam serdecznie oby bylo wicej szczescia w twoim zyciup.s ja chodze do 1a:P |
Talk.pl :: Wróć |